ΣΑΛΟΝΙ

 
 
 
 
 
ΣΑΛΟΝΙ
Έπιπλα Κερασοβίτης | Έπιπλα Παραγωγής μας Τρίκαλα

Το σαλόνι είναι ο χώρος που περνάμε τις περισσότερες στιγμές της ζωής μας με την οικογένεια μας, αλλά είναι και ο χώρος όπου υποδεχόμαστε τους φίλους και τους καλεσμένους μας. Για αυτό κάθε σαλόνι θα πρέπει να είναι κομψό με αναπαυτικούς καναπέδες, λειτουργικό ώστε να μπορείτε να χαίρεστε κάθε στιγμή της ζωής σας αλλά και ζεστό ώστε οι καλεσμένοι μας να νιώθουν οικεία.

Μέσα από την μεγάλη ποικιλία επίπλων σαλονιού που θα βρείτε στην επιχείρηση μας “ΕΠΙΠΛΑ ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΗΣ” στα Τρίκαλα, μπορείτε να διαλέξετε τα έπιπλα που επιθυμείτε και να δημιουργήσετε το σαλόνι τον ονείρων σας ή να μας ζητήσετε να δημιουργήσουμε κάποιο έπιπλο που σας άρεσε.

Κατασκευάζουμε και σας προσφέρουμε καναπέδες και πολυθρόνες υψηλής ποιότητας, ιδανικούς για απόλυτη χαλάρωση, ζεστασιά και θαλπωρή. Συνθέσεις, τραπεζάκια και ειδικές κατασκευές ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του χώρου σας.
 
 
 
 
Κλασικά Σαλόνια
 
Μοντέρνα Σαλόνια
 
Τραπεζάκια Σαλονιού
 
Σύνθετα
 
Κονσόλες
 
 
 
 
Επισκεφθείτε την έκθεσή μας

και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να κάνετε την σωστή αγορά ενώ ταυτόχρονα θα σας δώσει και προτάσεις διακόσμησης σύμφωνες με την αγορά σας.