ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
 
 
 
ΕΠΙΠΛΑ ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΗΣ
Έπιπλα Κερασοβίτης | Έπιπλα Παραγωγής μας Τρίκαλα

Η  επιχείρηση μας “ΕΠΙΠΛΑ ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΗΣ” η οποία εδρεύει στα Τρίκαλα, δημιουργήθηκε το 1974 από τον Κωνσταντίνο Κερασοβίτη και από τότε δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής επίπλων για όλο το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Συνδυάζοντας την αγάπη για τα έπιπλα, την γνώση και την εμπειρία, η μικρή επιχείρηση μας, αναπτύσσεται και εξελίσσεται διαρκώς χαράζοντας ανοδική πορεία συνεχούς ανάπτυξης.

Ξεκινώντας με μικροέπιπλα και έχοντας ως στόχο την παραγωγή και διάθεση ποιοτικών επίπλων πρωτοποριακού design, η επιχείρηση μας, εδώ και πολλά χρόνια παράγει έπιπλα υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας στα οποία κυριαρχούν η εργονομία και η υψηλή αισθητική στην καλύτερη τιμή. 

Με σεβασμό στις ανάγκες του κάθε πελάτη, με πολύ φαντασία και χρησιμοποιώντας πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, κατασκευάζουμε κρεβατοκάμαρες, σαλόνια, τραπεζαρίες, μπουφέδες, βιτρίνες, τραπέζια σαλονιού, σύνθετα, κονσόλες, ντουλάπες, κουζίνες, παιδικά - εφηβικά δωμάτια, ειδικές κατασκευές και μικροέπιπλα.
 
 
 
 
 
 

Με έντονες ανανεωτικές τάσεις και με την είσοδο στην επιχείρηση νέου ανθρώπινου δυναμικού, των υιών Κερασοβίτη, η επιχείρηση μεταφέρεται το 2007 σε έναν ιδιόκτητο χώρο 2.500τ.μ στο 16οΧ.Λ.Μ Τρικάλων - Καλαμπάκας, όπου λειτουργεί υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής επίπλων και εκθεσιακός χώρος με έπιπλα μοναδικού design, ικανά να διακοσμήσουν τον χώρο σας σύμφωνα με τις υψηλότερες απαιτήσεις σας και καλύπτοντας όλα τα γούστα.

Το 2011 μπήκε στην επιχείρηση και η κόρη του κ.Κων/νου Κερασοβίτη η οποία έκανε σπουδές στην αρχιτεκτονική και διακόσμηση εσωτερικών χώρων και σχέδιο επίπλου. 


Λύσεις στα μέτρα σας…
Εξετάζουμε τις ανάγκες σας, σχεδιάζουμε μαζί και κατασκευάζουμε με μεράκι οποιοδήποτε έπιπλο επιθυμειτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε άμεσα όλα τα Τρίκαλα.
 
 
 
 
 
 
Επισκεφθείτε την έκθεσή μας

και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να κάνετε την σωστή αγορά ενώ ταυτόχρονα θα σας δώσει και προτάσεις διακόσμησης σύμφωνες με την αγορά σας.